MENU

Okonomiyaki - japansk madpandekage lavet på dashi, æg og spidskål. Toppet med barbq sauce, Kewpie mayo, bønnespirer og grønt - 150,-

Tamagoyaki - japansk rullet omelet - unagi sauce - god til deling - 90,-

Vegetar tallerken 145,-

Yuzu marineret oksekød - wasabimayo - kartofler 145,-

Dagens Ret 145,-

Sides - småretter:

Sprøde gyoza m. gomadressing - 4 stk. 80,-

Smashed cucumber - miso - yuzu - lime - sesam 45,-

IKIGAI´s hjemmelavede kimchi 45,-

Bok choi - østerssauce - hvidløg - god til deling 80,-

Bønnecreme - yuzu/chili jam - grøntsagssticks 45,-

Smørrebrød - vi anbefaler 2 stk. pr. person

Svampepostej med umami - sød lingon - sylt - bitter salat 110,-

Rødbedetatar rørt med fennikelfrø og fjernøsten - umeboshi - shoyurimmet æggeblomme - sprød daikon - misoemulsion - tang 110,-

Vores sprøde saftige grødbolle m. smør 28,-

Ost - Arla Unika Efterglød el. hjemmelavet marmelade 10,-

Vores cremede røræg - furikake - hjemmebagt rugbrød - smør 60,-

Vores cremede røræg - furikake - bolle - smør 70,-

Klassisk dansk ymer - hjemmelavet ymerdrys - frugtkompot - bær 55,-

Svenske hjertevafler - skum - marmelade 50,-

IKIGAI bruger overvejende økologiske æg, mælkeprodukter og grønt