MENU
Okonomiyaki - japansk madpandekage lavet på dashi, æg og spidskål. Toppet med barbq sauce, Kewpie mayo, bønnespirer og grønt - 150,-
Tamagoyaki - japansk rullet omelet - unagi sauce - god til deling - 90,-
Vegetar tallerken 145,-
Yuzu marineret oksekød - wasabimayo - kartofler 145,-
Dagens Ret 145,-
Sides - småretter:
Sprøde gyoza m. gomadressing - 4 stk. 80,-
Smashed cucumber - miso - yuzu - lime - sesam 45,-
IKIGAI´s hjemmelavede kimchi 45,-
Bok choi - østerssauce - hvidløg - god til deling 80,-
Bønnecreme - yuzu/chili jam - grøntsagssticks 45,-
Smørrebrød - vi anbefaler 2 stk. pr. person
Svampepostej med umami - sød lingon - sylt - bitter salat 110,-
Rødbedetatar rørt med fennikelfrø og fjernøsten - umeboshi - shoyurimmet æggeblomme - sprød daikon - misoemulsion - tang 110,-
Vores sprøde saftige grødbolle m. smør 28,-
Ost - Arla Unika Efterglød el. hjemmelavet marmelade 10,-
Vores cremede røræg - furikake - hjemmebagt rugbrød - smør 60,-
Vores cremede røræg - furikake - bolle - smør 70,-
Klassisk dansk ymer - hjemmelavet ymerdrys - frugtkompot - bær 55,-
Svenske hjertevafler - skum - marmelade 50,-
IKIGAI bruger overvejende økologiske æg, mælkeprodukter og grønt