Vi er Piet og Michaela og vi elsker mad, smag, gode råvarer og gæster! Vores baggrunde er lidt udenfor; Piet er uddannet fotograf og Michaela er uddannet i kommunikation og har arbejdet, som madstylist i mere end 30 år. Vi startede vores samarbejde i 2020 med catering og undervisning af børn og unge på specialområdet.
Vi åbnede IKIGAI i november 2024 med idéen om at åbne en uformel frokostrestaurant, hvor de nordiske råvarer kunne møde de japanske smage. Og hvor smag og årstidens råvarer er i fokus. Og ikke mindst et sted med fokus på, at retterne fra bunden - helt håndholdt.
Vi har gennem de sidste 4 år brugt japanske madlavningsforløb i arbejdet med kompetencegivende undervisning af børn på autismespektret på skoler i København. Undervisningen er funderet gennem Københavns Kommune. Vi har oplevet hvordan eleverne har udviklet sig både i forhold til madmod, men også i forhold til livsduelighed og mod på, at arbejde selvstædigt. At troen på egne evner vokser. IKIGAI skal i forlængelse af dette være et sted, hvor der er mulighed for børn og unge med udfordringer mulighed for at komme i praktikforløb i samarbejde med de skoler, vi underviser på.
skriv til os på
madlab@madlab.dk
IKIGAI
rosenvængets allé 7a
2100 københavn ø